4,7/5 baseret på 26.530 anmeldelser

200.000+ tilfredse kunder

Din indkøbskurv

LANULLVA-HISTORIEN

Bevæbnet med omhu, sund fornuft og kærlighed til sin mand Eilif – som altid kom svedig og nedkølet hjem efter skov- og gårdarbejde, trak Brit al sin viden frem og udviklede en uldskjorte i en helt ny strikkemetode. Ved at kombinere luft med ren uld sikrede hun, at hendes elskede mand aldrig frøs igen.

Brit gav det åndbare uldundertøj navnet LANULLVA®. En forkortelse for lanolin, uld og varme.

Hun skulle senere vinde Reodor Felgen-prisen for sin innovation. Et revolutionerende strikkemønster, der sikrer, at ulden ånder og isolerer. SINTEF har senere testet uldtøjet og bekræftet Brits påstand - der skal luft ind i tøjet, og sammen med ren uld vil dette opretholde en naturlig varmebalance.

I 2006 overtog Brits datter Gunn Anne Vinje Lyngstad driften, som så det enorme behov for varmeregulerende og funktionelt uldtøj til hverdagsbrug.

I dag har vi et stort udvalg af moderne og behageligt uldtøj strikket i den fineste merinould, fra nyfødt til voksen. Der er taget hånd om den originale og prisvindende strikkemetode for at give dig god varme. Uanset vejr, årstid og aktivitet.

Vejen frem - Den dag Gunn Anne Vinje Lyngstad overtog familievirksomheden og Lanullva-mærket, var det ikke kun verdens varmeste strikkemetode, der gik i arv.

Familien på Lyngstad havde altid været glad for dyr og Nordvestnorges helt særlige natur - det var derfor helt naturligt, at produktionen af ​​uldvarer skulle foregå med respekt for værdier som vedvarende energi, miljø og gode dyrevelfærd.

I sin søgen efter de bedste leverandører af merinould så Anne Gunn en masse dårlig dyrevelfærd på sine rejser rundt i verden. Der var også meget, der ikke passede inden for fårehold og ren uld. Selv store nationer inden for fåreavl og uldproduktion behandler stadig deres får dårligt - mange steder!

Og hvordan kan du som kunde føle dig sikker på, at den fine uldsweater ikke kommer fra får, der har lidt?

Det behøver du ikke bekymre dig om, når du køber hos Lanullva. Vi sætter dyrevelfærd som vores højeste prioritet, når vi vælger partnere, og verdens mest bæredygtige og helt igennem seriøse uldproducent bærer Nativa-mærket.

Mulesingfri uld - altid

Ingen af ​​gårdene Nativa arbejder med praktiserer den kontroversielle behandlingsmulesing. Dette ville være et brud på den omfattende certificeringsordning.

Dyrevelfærd og bæredygtig forretningsmodel

100% sporbar uld - hele vejen fra gården til dig.

Nativa har sin egen protokol, der går længere end nogen anden, hvad angår kvalitet og certificering af gårde, forvaltning af naturen og
dyrevelfærd. Vi elsker samarbejdet med Nativa og "vores" merinobønder i Uruguay.

Vi har været der, i dette bløde og smukke landskab, og selv set det. Ikke alene er de venlige over for dyr, planter og den omgivende natur – de bruger også avanceret Blockchain-teknologi til at registrere alt, hvad de foretager sig under arbejdet.

Resultatet er 100 % sporbarhed, fra græsning til pleje, klipning, strikning og transport – til os og videre til dig. I løbet af 2021 vil alle nye Lanullva-tøj blive strikket med verdensI løbet af 2021 vil alt nyt Lanullva-tøj blive strikket med verdens fineste Nativa-merinould fra verdens bedste og mest tilfredse får.

"Tilbage til naturen er fremtiden" , sagde en stolt fåreavler til Gunn Anne. Tak fordi du fulgte med på rejsen med os.

Lær ulduld at kende

Hvis du er interesseret i at lære mere om os og vores produkter i Lanullva, kan du læse vores blog her