4,7/5 baseret på 26.530 anmeldelser

200.000+ tilfredse kunder

Din indkøbskurv

1. Debetkort/kreditkort:

Transaktionen vil ikke blive opkrævet, før varen er sendt fra os. Vi registrerer og gemmer ikke personlige oplysninger om din transaktion. Al information foregår mellem dig og betalingsudbyderen. Din korttransaktion sendes krypteret gennem Verifone checkout, Det betyder, at du kan betale sikkert uden at være bange for, at dine kortoplysninger kommer på afveje. Lanullva gemmer ikke dit kortnummer, og det samlede beløb debiteres direkte på din konto.
Er vi udsolgt af en eller flere varer, refunderes beløbet.

2. Faktura:

LANULLVA tilbyder fakturaer i samarbejde med Klarna. Betalingsfristen er 14 dage. Vælger du at betale med faktura, er der ingen ekstra omkostninger, hvis du ikke ønsker at forlænge betalingsfristen ud over 14 dage. For at betale med faktura skal du være fyldt 18 år, være registreret i Norge og være godkendt i kreditvurderingen foretaget på købstidspunktet.

Når du vælger at betale med en Klarna-faktura, skal du indtaste dit personnummer. Den bruges til at hente din registrerede adresse. NB! Varerne kan ikke sendes til en anden adresse. Dette er for at forhindre svindel. Hvis du ikke accepterer den adresse, der afhentes, skal du betale med kort. Vi gemmer ikke personnummeret i vores systemer.

Fakturaen sendes til dig på e-mail, når vi afsender varerne fra vores lager. Ved forsinket betaling udsendes betalingspåmindelse og/eller inkassovarsel, og der kan pålægges lovpligtige gebyrer. Såfremt betalingen stadig ikke modtages, sendes fakturaen til inkasso, og der vil påløbe yderligere omkostninger. Ved forsinket betaling beregnes

Ved bestilling i vores netbutik modtager du en automatisk ordrebekræftelse på e-mail. Vi sender dig en e-mail med leveringsoplysninger og et sporingsnummer, som du kan følge, du finder også sporingsoplysninger i den sendte SMS. Når varen er ankommet til dit udleveringssted eller postkasse, modtager du en SMS om, at pakken er klar til afhentning.

Alle priser er inklusiv moms.

Har du spørgsmål?

Telefon: 71295800

E-mail: kundeservice@lanullva.no